Kies voor zekerheid

prepaid creditcard

Een creditcard is bijzonder handig als je op vakantie bent, je moet alleen wel een goede administratie bijhouden om niet voor verrassingen komen te staan. Aan het  begin van de nieuwe maand krijg je pas je overzicht over de maand ervoor, koop je er op los dan krijg je de schrik van je leven. Wil je nooit voor verrassingen komen te staan, geen geld uit kunnen geven wat je niet hebt dan is een prepaid creditcard de oplossing. Alleen het geld wat je er op hebt gezet kun je uitgeven, is het saldo op kun je geen betalingen meer doen.

prepaid creditcard

Werking is hetzelfde als normale kaart

Van een bestedingslimiet is eigenlijk geen sprake, het geld wat je er zelf op hebt gestort bepaald dit, via Ideal stort je eenvoudig geld op je prepaid creditcard. Verder werkt de kaart hetzelfde als een normale creditcard, overal waar je met een creditcard kunt betalen betaal je ook eenvoudig met de prepaid uitvoering. Het is wel opletten bij het huren van een auto of hotelkamer, in veel gevallen kun je hiermee niet betalen aangezien het bedrag niet bekend is. Van een BKR notering heb je bij het aanvragen van de kaart ook geen last.

prepaid creditcard

Winkelen zonder zorgen

Ben je geen liefhebber van al die poespas die je bij een normale creditcard hebt, maar wil je gewoon betalen en niets meer dan is een prepaid creditcard de perfecte kaart voor jou. Geen verzekeringen, sparen of andere luxe dingen die de kosten alleen maar op stang jagen, dit is niet aan de orde bij de prepaid variant. Vaak is de kaart daarom veel goedkoper dan een normale kaart, wil je de uitgaven in de hand houden, geen kosten voor extra’s en alleen met de kaart betalen dan is de kaart optimaal om te gebruiken. Je weet vooraf wat je saldo is wat je kunt besteden, zonder achteraf een rekening te krijgen.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*