Uw huurder betaalt niet, wat nu?

Toen wij een hele goede prijs voor ons huis konden krijgen, hebben wij niet lang geaarzeld en de woning verkocht. Wij wilden namelijk al langere tijd kleiner gaan wonen en wij hebben toen besloten dat wij met de overwaarde van het huis, een kleinere woning wilden kopen als tweede huis die wij dan wilden verhuren. Wij hebben toen gekeken hoe wij aan een geschikte huurder konden komen en wij meenden iemand gevonden te hebben, maar de huurder betaalt niet. Dat is uitzonderlijk vervelend want je verhuurt een huis niet uit liefdadigheid en wij wilden daarom graag weten wat wij konden doen om te zorgen dat wij ons geld konden krijgen. De huurder betaalt niet en daar moest iets aan gedaan worden want wij waren afhankelijk van het geld dat wij van deze huurder zouden krijgen en ik ben daarom gaan kijken waar wij moesten zijn wanneer wij de huurder wilden aansporen om ons te betalen. Ik heb toen gezien dat ik het beste even online naar opties kon gaan zoeken. De huurder betaalt niet en daar kun je wel iets aan doen, maar je moet zorgen dat je dit via de juiste wegen doet omdat je niet meer in de problemen wilt komen dan je reeds zit. Ik ben daarom gaan kijken wie wij konden benaderen wanneer wij druk op de huurder wilden gaan uitoefenen. Toen ik ging googelen op ‘huurder betaalt niet’ kwam ik terecht op de site van billincasso.nl. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die graag hulp willen hebben bij het ontvangen van hun geld. Ik ben daarom gaan kijken wat ik hier aan opties kon vinden en ik kan u zeggen dat ik al snel onder de indruk was van wat ik hier aan mogelijkheden kon vinden. Deze mensen kunnen je helpen om je geld te ontvangen en ik ben daarom blij dat ik op deze pagina terecht ben gekomen. Ik ben hier met veel interesse door de mogelijkheden gegaan en ik kan u zeggen dat ik gemerkt heb dat de huurder betaalt niet, maar dat je met behulp van dit kantoor toch heel goede zaken kunt doen omdat zij middelen hebben om de huurder onder druk te zetten. Daar wilde ik dus graag gebruik van maken.

De huurder betaalt niet maar deze mensen hebben hem toch zover gekregen

Wij zijn blij dat wij hier zijn gaan kijken. De huurder betaalt niet en dat is uitermate vervelend en wij wilden daarom graag met dit kantoor werken. Wij hebben gemerkt dat deze mensen weten wat nodig is om te zorgen dat iemand toch tot betalen overgaat. De huurder betaalt niet maar toen hij zag dat wij een incassobureau hadden ingeschakeld, kwam hij gelijk in beweging en inmiddels staat het geld + onkosten bij ons op de rekening. Wij zijn daarom blij dat wij met billincasso.nl in zee zijn gegaan.

Wilt u meer weten?

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van dit bedrijf, dan kunt u:

  • Even naar billincasso.nl surfen
  • Bekijken hoe deze mensen u van dienst kunnen zijn
  • Een keer contact opnemen om te horen wat men voor u kan betekenen

Ik hoop dat u hier ook goed geholpen kunt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *